Disney Dreamlight Valley heeft al meer dan 1 miljoen spelersZoals Remy van Ratatouille ooit zei: “Als je bent wat je eet, dan wil ik alleen de goede dingen eten.” Disney Dreamlight Valley is verrassend goed spul, en ik blijf naar steeds meer borden reiken totdat iemand smeekt dat ik het neerleg.

Toch maar eens proberen? Bekijk hier wat Disney Dreamlight Valley-gameplay.

Ik ben waarschijnlijk ook niet de enige met betrekking tot dit sentiment, aangezien Disney Dreamlight Valley meer dan 1 miljoen spelers heeft binnengehaald sinds de lancering tien dagen geleden in vroege toegang. Het nieuws werd direct gedeeld via het Twitter-account van de gamelezend “We zijn dolblij om je te zien ontdekken wat het betekent om #LiveMagically te zijn. Bedankt voor je enthousiasme, feedback en het delen van de game met je vrienden. Dit is nog maar het begin!”

Voordat iemand me ervan beschuldigt een Disney-volwassene te zijn die duidelijk helemaal in dit spel zou zijn, ben ik nog nooit enorm in Disney geweest. Natuurlijk heb ik affiniteit met borderline-cultklassiekers zoals Ratatouille, maar eerlijk gezegd kon ik me niets schelen over dingen als Frozen en Tangled.

Dat gezegd hebbende, Disney Dreamlight Valley doet geweldig werk door zowat iedereen aan te spreken die het oppikt; jong of oud, Disney-liefhebber of -hater, als iemand die van de sleur houdt of er helemaal overheen is. Er is voor elk wat wils in deze bijzondere simulatietitel, en daarom verbaast het me niet zoveel spelers aan boord te zien springen.

Zoals vermeld in de tweet van Disney Dreamlight Valley, is dit nog maar het begin van de game. Een roadmap van Gameloft eerder deze week onthulde dat we nog meer content hebben om naar uit te kijken, inclusief optredens van zowel The Lion King als Toy Story.

Bovendien heeft Gameloft vandaag zijn eerste patch voor de titel uitgerold, een probleem opgelost met het vinden van Dream Shards. Misschien heb ik de vorige avond zeven uur besteed aan het zoeken naar een enkele Dream Shard… en dat laat zien hoe gemakkelijk het is om tijd te verspillen in dit spel. Het is een heerlijke, joviale wereld om naar te ontsnappen en in te verdwalen!