Iemand geeft me ongeveer £ 1500, zodat ik Portal kan spelen met mooie Nvidia RTX 40-serie graphics


Ik geef toe dat ik niets heb gelezen over wat de nieuwe is RTX 40-serie GPUs geef ons. Ik weet dat ze meer dan een mille gaan kosten en dat er twee kaartmodellen komen, maar dat is het dan ook. Ik zag wat tweets over AI en iemand noemde Morrowind, waarop onze videoproducent Jim Trinca van zijn Star Trek-stoel viel.

Ik wist niet dat ik dit nodig had tot vandaag.

Ik geef niet om dat soort dingen, hoewel ik hoop dat Jim zijn Babylon 5-modellen, waarvoor hij een 3D-printer kocht, niet kapot heeft gemaakt. Ik geef om Portaal met RTX. Mijn geest bloedde bijna uit mijn oren toen ik deze onthulling zag gebeuren voor mijn bijna gesmolten oogbollen. Het ziet er niet alleen ongelooflijk uit, maar ik had een visioen dat dit pas vanmorgen zou gebeuren.

Nadat ik heb nagedacht over het leven en hoe ik eigenlijk blij ben dat The Last of Us een remake heeft gekregen, hoewel het niet zo oud is, overwoog ik andere games dezelfde behandeling te krijgen. Terwijl mijn zoon Portal 2 speelde zoals het is op Games With Gold voor Xbox, dacht ik: “Portal-remake zou leuk zijn, nietwaar.” En o ja, dat zou. Kijk maar naar deze trailer. Lief.

Ik wist niet dat ik dit nodig had tot vandaag.

Na een beetje te hebben gelezen sinds ik dit artikel begon te schrijven, lijkt het erop dat dit is gemaakt met behulp van een nieuw moddingplatform dat Nvidia uitbrengt. Het NVIDIA RTX Remix modding-platform lijkt een tool te zijn waarmee iedereen (vermoedelijk als ze technisch onderlegd zijn) RTX-remasters van klassieke games kan maken. Hiermee kunt u AI gebruiken om activa te verbeteren en ray tracing en DLSS toe te voegen. Wat spannend!

Ik ben verkocht. Geef me nu de nieuwe kaart. Enige probleem: ik heb ongeveer € 1500 nodig. Oh nou ja. Terug naar 10 jaar wachten op consoles om het in te halen.