Wat speel jij dit weekend?


We gaan een erg drukke week tegemoet, dus we ontspannen dit weekend met wat spelletjes, en misschien een beetje wijn, in afwachting van de komende zondvloed.

Zie je, volgende week staan ​​er drie interessante game-gerelateerde showcases op de kalender.

Zondag, tijdens de Pokemon World Championships, zal er allerlei Pokemon-nieuws worden gedropt, zelfs een lekkernij over Scarlet en Violet. Dinsdag is er de Destiny 2 Showcase met allerlei informatie over de volgende uitbreiding in de Light and Darkness-saga: Lightfall. En natuurlijk is er de grote: gamescom Opening Night Live op woensdag 24 augustus.

Om ons voor te bereiden op de komende stormloop van nieuws, trailers en dergelijke, gaan we alles uitschakelen en ontsnappen door wat vechtgames te spelen, te lange RPG’s en onze Pokemon op te zetten.

Dit is wat we van plan zijn:

Connor Makar, Stafschrijver – Vechtspellen

Dit weekend ben ik bij VSFighting in Birmingham. Ik zit as we speak in de trein.

Ik zal wat DNF Duel, Street Fighter 6 en MultiVersus spelen als er toevallige opstellingen in de buurt zijn. Naar evenementen als deze gaan is een van de belangrijkste redenen waarom ik in de eerste plaats in games ben gestapt, dus ik wil er zo snel mogelijk heen.

James Billcliffe, Guides Editor – RPG’s van 100 uur

In het achterhoofd van elke gamer schuilt een beest dat zo verschrikkelijk, zo allesomvattend slecht is, dat het knaagt aan de psyche van zelfs de coolste klant: de achterstand.

In mijn achterstand – een uitgave die veel te deprimerend is om te berekenen – liggen tonnen en tonnen enorme, geweldige RPG’s die ik echt, echt wil spelen, of eindelijk wil spelen, maar er is gewoon niet genoeg tijd.

Niets staat me te trappelen om dit weekend te spelen, daar is in ieder geval geen embargo voor, dus ik zal waarschijnlijk proberen me in een van de vele games te verdiepen die ik halverwege ben, maar die ik nog moet afmaken: Death Stranding, Persona 5, Final Fantasy 7 Remake, Danganronpa V3, Yakuza: Like a Dragon, de lijst gaat maar door en door en door en door en door.

Kelsey Raynor, Gidsen Schrijver – Veel Pokemon

Het is nu Pokemon Wereldkampioenschappen, dus het zou verkeerd zijn om mijn weekend niet door te brengen met het kijken naar Twitch-streams terwijl ik Pokemon speel.

Ik heb de laatste tijd veel TCG Online gespeeld, maar ik denk dat het tijd wordt dat ik mijn tenen weer onderdompel in Pokemon Brilliant Diamond en Shining Pearl, of misschien Arceus.

We zullen zien, maar hoe dan ook, het wordt hopelijk een gezellig weekendje luieren met mijn favoriete ‘mons’.

Stephany Nunneley, nieuwsredacteur – Cult of the Lamb of Farthest Frontier

Ik heb het zo druk gehad met bruiloftsdingen dat ik geen tijd of zin heb gehad om veel van wat dan ook te spelen. Dus dit weekend heb ik besloten dat ik tussen het invullen van uitnodigingen en het drinken van grote hoeveelheden Moscato iets in ga laden.

Op dit moment probeer ik te kiezen tussen Cult of the Lab of Farthest Frontier.

Het idee om een ​​sekte te vormen en een groep bosvolgelingen op te bouwen die mijn woord zullen verspreiden, is erg aantrekkelijk. Aan de andere kant lijkt het spelen van een spel dat de volgende Banished wordt genoemd ook een plan. IK HOUD van verbannen. Dat gezegd hebbende, kan Farthest Frontier inderdaad winnen van Cult of the Lamb. Plus, het heeft een super mooie soundtrack.

Ik laat je volgende week weten welke ik heb besloten om op te halen.

Dat zijn wij dus. Wat speel jij dit weekend?