Wat speel jij dit weekend?


Voor sommigen van ons is het een driedaags weekend, dankzij een feestdag op maandag.

Driedaagse weekenden zijn altijd leuk, omdat je dan een extra dag hebt om op te frissen voordat je aan een nieuwe week begint. Volgend weekend in de VS wordt een driedaags weekend, dankzij Labor Day die op de eerste maandag van september valt.

Dus, wat zijn degenen onder ons met een feestdag van plan om in het weekend te doen? We gaan wat spelletjes spelen.

Dit is waar we aan beginnen.

Connor Makar, stafschrijver – Genshin Impact

Dit weekend kies ik voor een wedstrijd (onder embargo – sorry) en ga ik me er echt diep in verdiepen Genshin Impact 3.0 Sumeru. Het is nogal weelderig – zo levendig als die videogame-gokautomaat kan krijgen. Ze zijn echt voluit gegaan bij het creëren van nieuwe unieke zones die echt heerlijk zijn om doorheen te doorkruisen. Ik moet er nog een cent aan uitgeven – neem die videogame-gacha-industrie!

Afgezien daarvan zijn het voor mij lekkere dutjes, een beetje lezen en een tripje naar de kroeg. Een fijn, ontspannend weekend in de aanloop naar de drukke weken van de nabije toekomst.

James Billcliffe, redacteur gidsen – Midnight Fight Express

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar als een game eruitziet alsof hij geregisseerd zou moeten worden door Nicolas Winding Refn en ster Ryan Gosling, dan ben ik er helemaal weg van.

Als iemand die zich onlangs realiseerde dat ze het voertuig van Stallone en Schwarzenegger, Escape Plan, drie keer zonder ironie hadden bekeken, ben ik altijd in voor een beetje nerdy, domme en stijlvolle actie, en Midnight Fight Express ziet eruit als gewoon het kaartje.

Tussen dit en Sifu was het een goed jaar voor vechtersbazen. Bovendien heb ik echt iets nodig om het bloed te laten pompen voordat ik moet duiken in de aanstaande twee life-sim, Disney Dreamlight Valley die aan de horizon staat.

Kelsey Raynor, gidsenschrijver – Retro Shooter Goodness

Dit weekend heb ik zin om te spelen retro shooters en eet rommel.

Dat betekent dat ik ongetwijfeld uren aan Dusk, Ultrakill, Postal en Doom zal zitten totdat ik het niet meer kan uitstaan ​​​​om dingen te fotograferen. Het lijkt een beetje sadistisch, maar er is iets aan het door levels vliegen en ze bijna 100% maken – want laten we eerlijk zijn, ik slaag er nooit in om ze helemaal 100% te maken – dat is echt bevredigend.

Dat is eerlijk gezegd alles wat ik van plan ben. Het is tijd om gewoon een paar dagen uit te schakelen!

Dat zijn wij dus. En jij dan? Wat zijn degenen onder u die klaar zijn om te genieten van een lang weekend van plan te doen? En hoe zit het met de rest van jullie? Laat het ons weten. We horen graag van je.